Hae jäsenyyttä

Olemalla Nose Work Finland ry:n jäsen, tuet yhdistyksen työtä ja mahdollistat turvallisen, mukavan ja oikeudenmukaisen lajin kaikille koirille, ja myöhemmin mahdollisesti myös muille eläimille.

Yhdistys ylläpitää hajutesti- ja koetuloksista tulosrekisteriä. Se julkaisee www-sivuillaan listaa virallisen ohjaajakoulutuksen suorittaneista kouluttajista sekä tulevista tapahtumista.

Hakiessasi jäsenyyttä sitoudut yhdistyksen sääntöihin sekä eettisiin sääntöihin.

Lue NWF:n säännöt.
Lue NWF:n eettiset säännöt.

A valid email address. All emails from the system will be sent to this address. The email address is not made public and will only be used if you wish to receive a new password or wish to receive certain news or notifications by email.
Etunimi jolla sinua kutsutaan. Voi olla myös lempinimi.
Yhdistyslaki edellyttää yhdistystä pitämään jäsenluetteloa, jossa on kunkin jäsenen koko nimi.
Yhdistylain mukaan jäsenistä on rekisteröitävä heidän kotikuntansa.

Syntymäaika

Laissa sekä nosework-lajin säännöissä on henkilön ikään liittyviä määräyksiä.